Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Το πρώτο σκαλί



ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ για Ανατροπή και Δημιουργία με «Σαμιακή Πολιτεία». Δε λιποψυχούμε, δεν μεμψιμοιρούμε.

Ο συνδυασμός μας έδωσε περήφανα τον αγώνα ενάντια στις δυνάμεις της συντήρησης και της συναλλαγής, προτάσσοντας την καθαρότητα των υποψηφίων συμβούλων και τη μαχητικότητα των προγραμματικών θέσεων.

Με συνέπεια και αγωνιστικότητα, ήρθαμε κοντά στον πολίτη. Ακούσαμε και καταγράψαμε τα προβλήματα και τα αιτήματα, τα εντάξαμε στις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού μας, δεσμευτήκαμε να τα υποστηρίξουμε σθεναρά.
Δεν τάξαμε, δεν υποσχεθήκαμε, δε χρησιμοποιήσαμε τις μεθόδους και τα τερτίπια των καλοστημένων μηχανισμών εξουσίας με τις πολυπλόκαμες δικτυώσεις και τις βαθιές αγκυλώσεις. Δε στήσαμε παράκεντρα, δε παίξαμε το παιχνίδι της συναλλαγής, ούτε ενσωματώσαμε στο ψηφοδέλτιό μας οικογενειοκρατικές επιλογές.
Διεξήγαμε με αξιοπρέπεια έναν σοβαρό και έντιμο προεκλογικό αγώνα. 

Στη «Σαμιακή Πολιτεία Ανατροπής και Δημιουργίας, νιώθουμε όλοι περήφανοι καθώς για πρώτη φορά ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α στη Σάμο κατέβασε αυτόνομο δημοτικό ψηφοδέλτιο με «κριτήριο καθαρότητας», στο οποίο συμμετείχαν πολλές ακόμη ικανές και αξιόμαχες τοπικές δυνάμεις, με αγωνιστικό υπόβαθρο και πορεία εντιμότητας.
Νιώθουμε περήφανοι που ανατρέψαμε παλαιές πρακτικές και δημιουργήσαμε συνθήκες ανάπτυξης μιας μαχητικής διεκδίκησης μέσα από αυτοδιοικητικά όργανα. Για να κάνουμε τη Σάμο μας έναν τόπο, άξιο να ζούμε σε αυτόν και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

Η ΣΑΜΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ανατροπής και Δημιουργίας συνεχίζει να δίνει τις μάχες!
Η ΣΑΜΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ανατροπής και Δημιουργίας βρίσκεται δίπλα στον άνθρωπο και τις ανάγκες του!
Η ΣΑΜΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ανατροπής και Δημιουργίας είναι αξιόμαχη, είναι η δική σας διεκδικητική φωνή και ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Σας ευχαριστώ όλους και όλες για την αγωνιστική ψήφο!

Τάσος Κοζώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου